Vårigt...



vårlökar , finns det nåt charmigare , ibland kan jag tycka att de är nästan lika fina som lökar som när de blommar för fullt. Tänk vilken livskraft det är. Lökar planterade i klarglas har ju varit poppis i några år nu , jag tror att vi är många som gärna har det i vår också.



Engelsk pelargon , den första pelargonsorten för året , riktigt ljuvlig blommning bjuder den på . Den är ju så läcker med sina stora frodiga blommor.



Hortensia , hur fin är inte den , här kan man verkligen prata ljuvlighet. Den kan ju nästan bli för mycket i en prålig kruka men spelar utmärkt huvudrollen i en lite stramare kruka . Allra finast kanske i en lite ruff och klumpig kruka , det blir ju så fina kontraster då. Glöm bara inte bort att vattna den , så är den perfekt att ha ute i sommar. 



Saint paulia är en lite mer lågmäld vår krukväxt , de finns ju nästan hela året nu men är ju allra bäst så här års. Våra är odlade av Mariestadsblommor och är jättefina och så kraftiga. Har du inte provat dem än är det dags nu!!



De mår jättebra planterade tillsammans med andra växter , allra bäst mår de när de får vara tillsammans med andra Paulier. Det är en riktigt bra ide att plantera ihop flera stycken!!
























 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0