KurskvällVisste Du att vi har kurser här på Blomsterhallen?

I torsdags kväll hade vi veckans tredje kransbindarkurs. Lika roligt som alltid. Det är mysigt med de här kvällarna, skulle önska att man hann och orkade med fler. Tjejerna var jätteduktiga och gjorde fina kransar. Några har hamnat på bild!De här tjejerna har gått vår höstkurs som Medborgarskolan ordnar. De var nöjda och ville förstås göra en egen adventskrans. Jag tror att de båda gjorde en krans att lägga på bordet och sedan skulle de på lite olika sätt ha ljus i den.
De flesta som går kurserna har gått någon gång innan och ibland tar dem med en kompis. Kul tycker vi.

En något trött och kanske lite sammanbiten kursledare. Lite hjälp med rosetter och upphängning ger vi men annars gör deltagarna allt det andra! Fredagkvällen var kursfri så då bli det lite tidigare i säng!


Så här kan det också se ut. En läcker dekoration om man har ett lite större bord!!!

Äntligen närmar vi oss...

"Adventstid kom till mitt ensamma hus, jag sätter i staken ett sparat ljus. Något skall ske bortom frostig advent..."

Äntligen närmar vi oss advent! Som vi har längtat! Det är alltid en mysig tid, och det är alltid en lycka när vi får hjälpa till och skapa lite adventsmys till kunderna som kommer och handlar.
Just nu kommer det nya varor varje dag, och vi är i full gång med att packa upp årets julsaker. Kom in och låt oss inspirera dig. Vi har allt från dörrkransar till färdiga adventsljusstakar, och hjälper dig gärna att välja efter egen smak

Den 25-27 november har vi extra fina erbjudanden i butiken!

Varmt välkomna in till oss för mys och inspiration i advent....
Äntligen....

...så kommer det lite bilder från gravsmyckningen. Här är några av våra lite personligare alster. Kom och hitta din favorit hos oss!

Hos oss hittar du även lyktor, olika sorters ljus, änglar och annat som hör till

RSS 2.0