Lite bilder från Bröllopsyran

Här kommer de efterfrågade bilderna! Vi har haft lite tekniskt strul, men nu är vi på banan igen!
Vi återkommer med fler inom kort!

Fina hårblommor i läckra håruppsättningar

Idag har vi varit på Kavelbros hantverksprogram frisör och visat lite hårblommor.Lite annat än en ros i håret blev det.Eleverna hade gjort frisyrer och fick sen prova på att fästa i blommor och lite vägledning i vad man ska tänka på när man väljer vad man vill använda.


Visst är det fint , kanske till brud , eller kanske till studentbalen. Det kommer mera..

Roligt!

Som framgår av tidigare inlägg ska vi ha en brudbukettsvisning nu till helgen.Vi ser fram emot det allihopa, det kommer att bli mycket jobb eftersom vi planerar att alla ska göra flera arbeten var. Våra floristelever ska också få göra en bukett var. Vi ska också göra tillbehör till hela bröllopet , så imorgon bitti börjar jakten på fint material att jobba med . Hoppas vi kommer att hålla oss friska och krya så att det flyter på .Massor av fina bilder hoppas vi kunna ha att visa efter helgen!! Vi ser fram emot att träffa många giftnadslystna och alla er andra som tycker om att titta in och se vad vi har för oss. 

Välkommen!


Skynda fynda påsksaker....

Påsken har kommit och gått. Men vi vill inte släppa taget om den än!

Nu har vi halva priset på påsksakerna! Kom in till oss och fynda och förläng påsken med oss!


Älskade pelargoner....


Älskade pelargoner... Snart är det dags att ta ut dem. Nu behövs bara mer sol och värme. Här är en stor favorit, Mårbacka!


BröllopLjuvliga luktärter... vackert med bara en sorts blomma.
Här i form av tärnbuketter men kan lika gärna vara till brud!Bukett med pioner, dalier, bovaridia, passiflora, rosor med mera

Denna vackra bukett gjorde Molly åt Lottie och Björn när de gifte sig hemma i trädgården förra våren.


RSS 2.0