Kurser

 
En glad och förväntansfull Lottie på kurs i Danmark.
 
Glömde ju bort att nämna att alla våra kurser är fulltecknade. Så nu nekar vi tyvärr folk varje
dag. Tråkigt men vi har planerat in så mycket vi orkar och hinner med. Måste ju hinna med butiken också.
 
För att få mer kunskap och kanske se ett lite nytt sätt att tänka och jobba på var Lottie och jag på en 1 dags kurs i Köpenhamn för några veckor sedan. Många mil i bil , raka vägen dit och hem , men väl värt det.
Charlotte
 

Höst

 
 
 
Har bytt plats idag , det finns andra som gör gravsmyckning mycket bättre än vad jag gör , så därför är jag hemma idag med de små.  Upptäckte att jag glömt kameran på jobbet , hade tänkt hinna fota något idag , så blir det alltså inte. Hittade dessa bilder på datan tagna för nån vecka sen. Älskar hösten , har alltid varit min bästa tid , trots det har jag märkt att ju mer åren går tycker jag att det blir jobbigare med mörkret. När jag var yngre gjorde det mej inget men nu för tiden om november är regnig och mulen kan det vara en väldigt seg månad. I december lyser vi ju upp tillvaron ganska ordentligt i våra hem , då blir det ju betydligt lättare på många sätt igen. Så blev det en liten höstig hälsning från mej på oktobers sista dag. Ta hand om Dig så hörs vi .
 
Hälsningar Charlotte

Inte alls ...

..så frisk och pigg som jag hoppades , därav min frånvaro här. Jobbar och sen blir det hem till sängen.
Inte ork och lust till något annat. Ja , ja ..så kan livet vara ibland. Tog några bilder härom dagen , måste varit i söndags eftersom det är ljust....otroligt att man har så mycket kvar i trädgården som blommor ,  några älsklingar.
 
 
 
 
 
Begoniorna är helt otroliga så jag måste nog försöka ta in och spara dem men än så länge har de det varmt och skönt ute i sin järnurna!
 
Det är alltid trevligt att höra att man är saknad. Ska försöka höra av mej lite oftare här.
Tack för att Du tittar in.
Charlotte
 
 

Kurskväll

Ikväll är det kurs igen, då ska vi jobba med att smycka graven. Kransar, hjärtan, kuddar och ljuslyktor valen är många. Har du lust att gå så finns det några platser kvar. Ring 0500415694 för att anmäla dig.

Höstmörkret

Kom in till oss, vi håller på och gör om i butiken för att kunna mysa i höstmörkret.

Bordsdekorationer

 
På tisdag den 14/10 är det första inspirations och kurskvällen. Då handlar det om bordsdekorationer och dukning. Jag tänker vissa flera olika dukningar och hur man gör bordsdekorationer som stämmer till. Sen ska deltagarna få jobba lite själva :) Om du har lust att vara med så finns det fortfarande några platser kvar.
Hoppas vi ses 
Lottie 

En lördag...

Titta vilka fina snittdekorationer Bella har gjort.

Instagram

Nu har vi ett instagram konto..
Tjejerna_pa_blomsterhallen heter vi välkommen in och titta på bilder.

RSS 2.0