Brudbuketter



Lite bilder från vår brudhelg.Vi har mängder med fina bilder, det krävs bara en ledig dag för att få lite ordning och reda, och det vet ju ingen när det blir någon sådan nu i vår egen "babyboom" men snart har yngsta dottern sommarlov och då kanske hon kan förbarma sig . Hon har ju tagit en del av fotona och dess
utom agerat brud så hon är redan involverad.



En helt underbar bukett. Emelie ville så gärna göra en brudbukett av tulpaner så med vägledning av henne blev det en av våra floristelever som band denna. Elin går på Skövde Praktiska och är hos oss ett par dagar i veckan.
En creamfärgad dubbel tulpan med några Phalanopsisklockor, så fint. Hoppas att någon vårbrud kan tänka sig något sådant nån gång. Det finns ju andra fina sorters blommor till brudbuketter än rosor!!



En till rund, bunden i handen,  bukett från det vit bordet. Pion, ros, fresia, bouvardia, luktärt och dubbla chryssantemun och så några viburnumbollar, det kan inte bli fel. Lite band och pärlor blir det extra piffet.

Som sagt, det kommer mera....men inte ikväll, nu är det dags att sova så man är produktiv, pigg och trevlig imorgon!! Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0