Kurs

 
Advent står för dörren och tiden springer i från oss. Jag har haft den första kranskursen för sesången , ett glatt gäng som alla lyckades göra fina kransar. Jag slås alltid över att alla kransar blir så olika, fast dom har samma material. Men man binder nog med lite av sig  själv i varje krans.
Vi ska ha dörrkrans kurs den 27/11 hör av dig om du vill vara med och leka med mig. Vi brukar ha trevligt och jag lovar att du får en fin krans med dig hem.
Vi hörs snart igen,
Lottie

Tid för familjen

 
 
 
 
 
Tänk vad fort tiden går, på söndag är det fars dag . Sen går det fort till jul. Jag och min familj har tagit en vecka ledigt och åkt till vackra Danmark. Vi har spenderat en ljuvlig vecka i Trans alldeles vid havet. Vi har gått på stranden och letat bärnsten och vackra stenar. Det är så mysigt att sitta i stugan och höra hur höststormarna tar tag i huset och regnet piskar mot rutan. Hemma i butiken förbereder vi för fars dag och börjar planera för advent. Snart kommer det upp lappar med vilka kvällar det blir kurser.
 
Så håll ögonen öppna :)
Kalle och farmor kollar på skummet
hela familjen är på stranden
 
Nu väntar svärfar med god mat och imorgon lastar vi in oss i bilen och tar färjan hem. Men å vilken avkoppling det är att bara få vara med sina nära och kära. Kram Lottie

Tänd ett ljus..

God kväll, allhelgona står för dörren och vi har haft det fullt upp med att binda kransar och göra vackra dekorationer. Många har hittat hit till våran nya lokal, alla tycker det är så fint. Det tycker vi också :) Det är så roligt att jobba när det är så ljust och luftigt, det känns redan så hemma.
Nu har jag varit runt på alla kyrkogårdar i staden och levererat alla kransar och tänt alla ljus som vi fått på order. Det är så fint när men går där och letar upp rätt grav. Hoppas Du tar dig tid att tända ett ljus för dina nära och kära. Lottie

RSS 2.0